2012. február 20., hétfő

Kisoroszlán Baráti találkozó

Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy a HKSE és a Raion KSE megrendezi első utánpótlás karate találkozóját!
A versenyről bővebb információkat, valamint részleteket a következő linken kaphattok:


Az oldal célja a pontos tájékoztatás, így érdemes folyamatosan figyelni, hogy az új információkat is megismerhessék/megismerhessétek.
A verseny célja, hogy barátságos, családias hangulatban, ugyanakkor szakmailag magas színvonalon ismerkedhessenek gyakorlatban is a verseny karate szabályaival, a versenyzés légkörével. A későbbi tétmérkőzésekre való felkészülésben is nagy segítség ez a gyerekeknek, hiszen 4 nemzetközi bíró (Molnár Tamás, Tausz Marcell, Kecskés Ferenc, Szabó János) és 4 küzdőtérvesztő (Forgács Ivett, Hegedűs Nikolett, Pudner Balázs, Strasser Vilmos) fogja a küzdelmeket levezényelni. ( A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy azért és csak azért kapnak pontot a gyerekek, ha tényleges találatot értek el, amely nemcsak a már fent említett előnyökkel jár, hanem motiváció lehet az edzésen való komolyabb munka elvégzésére.) Ezen a versenyen mindenkinek lesz 2-3 mérkőzése, és minden induló éremmel és oklevéllel térhet haza! Gyakorlatban úgy fog kinézni a sorsolás, hogy a versenyen megjelenő gyerekeket, betöltött éveik alapján 4-es csoportokra rendezzük. Erre azért van szükség, hogy lehetőség szerint mindenki érdemben tudjon gyakorolni a nyuszi fülek –nyuszi füllel, a már előrébb tartó gyerekek lehetőleg hasonló szintűekkel, megtapasztalva, hogy mi is a mi irányunk, mit is várunk tőlük! Mindenki indulhat 2 számban is (szivacs kumite és WKF kumite).

Lebonyolítás:            
Először lemegy a 4-9 éves korig az összes szivacs kumite 2 tatamin, majd utána ezeknek a kategóriáknak a küzdelmei következik 1 tatamin
10-tól kezdenénk a kicsikkel 4 évestől 9 éves kategóriáig
12 előtt nem kezdjük a 10 feletti kategóriákat
10 év és az felett (is van lehetőség szivacs kumitét játszani) összes szivacs kumite 2 tatamin, majd utána ezeknek a kategóriáknak a küzdelmei következik 1 tatamin
Már felmerült az igény a felnőtt férfi szivacs kumite kategóriára, örömmel jelentem, hogy ezt a kategóriát is indítjuk!
  
Mind látjátok ez az első utánpótlás karate találkozó, amit mi rendezünk, ezért minden építő jellegű észrevételt, ötlete szívesen veszek/veszünk, amennyiben bármilyen kérdés/kérés/infó/ötlet felvetődik kérem jelezze/jelezzétek felém, hogy minél magasabb színvonalon tudjuk megrendezni ezt az eseményt!

Nincsenek megjegyzések: