2011. augusztus 28., vasárnap

2011.08.22-28 Balatonszarsó "Best With The Best "

Egyesületünkből ezen a táboron is a két válogatott versenyzőnk vett részt, Nógrádi Nicol és Kucsera Anna. Nekik sorozatban ez volt a harmadik edzőtáboruk augusztusban.
(forrás: sportkarate.hu)
Élversenyzőink a héten, Balatonszárszón a Keresztúri Mariann által szervezett, hagyományos Best With The Best Nemzetközi WKF kumite táborban vettek részt. Trénerünk, Sajó Zoltán mellett a karate világ neves szakemberei vezettek edzéseket, így Predarg Stojadinov és Vladimir Ilic Szerbiából, Rajko Vujosevic Montenegróból, Nabil Ou-Aissa Hollandiából, a közel110 fős, magyar, ukrán, holland, angol és szerb versenyzői gárdának. A helyenként 38 fokos melegben megtartott tréning résztvevői között köszönthettük hazánk kiemelkedő karatésa, a Világjátékokon győztes S. Kovács Ádám mellett a szerb válogatott két csillagát, a Világ- és Európa Bajnok Slobodan Bitevicet és a Világ Bajnok Nikola Jovanovicot.
Ilyen felkészülés után kíváncsian várjuk az őszi szezon kezdetét, a kvalifikációs versenyeket, a maláj Kadet, Junior, U21.-es Világbajnokságot, ahol hasznosíthatjuk, amit ellestünk, amit tanultunk, amit begyakoroltunk.

Nincsenek megjegyzések: