2011. október 14., péntek

7. Kadet, junior és U21 WKF világbajnokság Malájzia

Csütörtökön megkezdődött a 7. Kadet, junior és U21 WKF világbajnokság Melakában, Malajziában. Az első napon Metzger Sandra ( U21 +60 kg, MTK, edző: S. Kovács Ádám) bronzérmet szerzett, míg a második napon Szegedi Döme (junior -61 kg, BVSC-Fighter Zugló, edző: Sajó Zoltán) Világ Bajnok lett! Gratulálunk nekik és az edzőjüknek is! 
Magyarország az összetett éremtáblázat alapján a nagyon előkelő 9. helyen végzett! 


2011. október 15.-én, itteni idő szerint 10.00kor lép tatamira egyesületünk büszkesége Nógrádi Nicol (kadet -54kg). Ezúton is nagyon szorítunk neki és természetesen a többi magyarnak is! Hajrá Nicol, Hajrá Magyarok!!!

Nicol első ellenfelét az R. Abdelsalam (Egyiptom) 7-1 arányban legyőzte, második mérkőzésén a K. Zabala (Philippi) ellén 3-0 arányban jutott túl. A harmadik mérkőzésén S. Amangle (Francia) 4-3ra kikapott (a mérkőzés elején a francia lány fejbe rúgta Nicolt, de 1 perc környékén sikerült kiegyenlíteni, Nicol is fejbe rúgta ellenfelét. Már csak kevés idő volt hátra, mikor a vezető bíró vitatható pontot adott, meg amit a többi bíró nem támogatott), sajnos a francia lány a döntőbe jutásért kikapott és így ő mehetett a bronzéremért, amit meg is nyert!

Nicol így a legjobb 16 között végzett első Világbajnokságán. Ami fontos, hogy nyert meccseket és minden mérkőzésén sikerült pontot szereznie (a kéztechnikáját és a lábtechnikáit is értékelték a bírók). Szívből gratulálunk neki ezúton is. Nagyon büszkék vagyunk rá és várjuk a bíztató folytatást!

Ezúton köszönjük a BVSC-Fighter és Sajó Zoltán segítségét is, bízunk benne, hogy még sok szép eredményt fogunk közösen elérni!


Nincsenek megjegyzések: